دوشنبه یکم آبان 1391

اخذ اقامت دائم کشور دانمارک

 

شرایط مورد نیاز:

۱. سابقه تحصیلی

۲. سابقه کاری کوتاه مدت

۳. زبان انگلیسی

۴. سن

 

در کمتر از یک سال می توانید اقامت دائم بگیرید...

نوشته شده توسط مشاور در 22:7 |  لینک ثابت   • 

یکشنبه بیست و سوم مهر 1391

شروعی زیبا

 

کشورهای اسکاندیناوی جزو سبزترین کشورهای جهان هستند که درمیان انها فنلاند و دانمارک به عنوان بهترین کشور برای زندگی شناخته شده است فنلاند پنجمین کشور اروپا است و در اروپای شمالی واقع شده است که با کشورهای سوئد , نروژ و روسیه همسایه است. پایتخت آن هلسینکی است .

جمعیت آن حدود 5.1 میلیون نفر است .زبان رسمی آن فنلاندی وسوئدی ( حدود 6 % از مردم به زبان سوئدی صحبت می کنند ) است . واحد پول آن یورو است .

این کشور همچنین به لحاظ برخورداری از آمار پایین مرگ و میر نوزادان و شیوه های مطلوب حفاظت از شهروندان درمقابل آلودگی آب و بلایای طبیعی،‌ به عنوان بهترین کشور جهان برای زندگی در نظر گرفته شده است

دانمارک کشوری است در شمال اروپا.پایتخت آن کپنهاگ است. جمعیت این کشور ۵٫۵ میلیون نفر و زبان رسمی آن دانمارکی است. زبان‌های فاروئی،گرینلندی و آلمانی نیز به عنوان زبان‌های محلی در این کشور رسمیت دارند. واحد پول این کشورکرون دانمارک است.  کشور دانمارک دارای دولت رفاه‌است و از نظر کم بودن اختلاف درآمد مردم، در رتبه اول جهان قرار دارد. دانمارک از نظر درآمد سرانه در رتبه هفتم جهان قرار دارد و در بررسی‌های سالانه، مردم آن مکرراً به عنوان «راضی‌ترین» مردم جهان اعلام می‌شوند و این کشور به عنوان کشوری با کمترین فساد اداری در جهان به شمار می‌آید.

تحصیل در دانمارک رایگان و برای کودکان ۷ تا ۱۶ ساله (دوره ابتدایی و سیکل اول متوسطه) اجباری است. حدود ۹۰ درصد دانش آموزان ۷-۱۶ ساله در مدارس دولتی و ۱۰ درصد بقیه در مدارس خصوصی که تحت حمایت مالی دولت هستند، تحصیل می‌کنند. تا کلاس هفتم محتوای آموزش برای همه دانش آموزان یکسان است. اما در پایه‌های هشتم تا دهم در دروس ریاضی، انگلیسی، آلمانی فیزیک و شیمی ممکن است، دانش آموزان به کلاسهای با سطوح پایه و پیشرفته هدایت شوند. تحصیل در پایه دهم اختیاری است. دانش آموزان می‌توانند پس از گذراندن پایه نهم مدرسه را ترک کنند. پایه دهم با دو هدف  آماده سازی دانش آموزان برای زندگی خارج از مدرسه و دادن دانش لازم برای تحصیل در دوره‌های بالاتر در نظر گرفته شده‌است.

در تمام مدارس دانمارک، دانش آموزان بصورت طبیعی و بر اساس سن به کلاس بالاتر ارتقاء می‌یابند. در هفت سال اول تحصیل هیچگونه امتحانی وجود ندارد و هیچگونه نمره‌ای به دانش‌آموزان داده نمی‌شود.

در پایه‌های هشتم تا دهم نمره در مقیاس ۱۰، ممکن است به دانش آموزان داده شود. در پایان کلاس نهم و در پایان کلاس دهم امتحان وجود دارد که در دروس مختلف بعمل می‌آید. دانش آموزان در شرکت یا عدم شرکت در این امتحانات آزادند و به هر حال نمره قبولی وجود ندارد.

بنابر سنت تاریخی، دانمارک مانند همسایگان اسکاندیناویایی خود یکی از پیشگام‌ترین فرهنگ‌ها را داشته‌ است.

 

نوشته شده توسط مشاور در 14:56 |  لینک ثابت   • 

چهارشنبه هشتم آبان 1392

دانلود فرم های مورد نیاز شما

 

http://www.4shared.com/office/gaLYQtk-/DENMARK.html

http://www.4shared.com/office/4jgC7QuY/FA8_EN_residence_permit_accomp.html

 

نوشته شده توسط مشاور در 15:52 |  لینک ثابت   • 

سه شنبه هفتم آبان 1392

چه اطلاعاتی نیاز دارید تا اقامت دائم بگیرید...

 

1.   شما چند امتیاز دارید؟

برای رفتن به دانمارک شما باید حداقل 100 امتیاز کسب کنید.

این امتیاز، به مواردی چون سن، تحصیلات، مدرک زبان، سابقه کار و سابقه اقامت در کشورهای عضو محدوده شنگن تعلق می گیرد.

شما می توانید طبق اطلاعات زیر، مجموع امتیازات خود را محاسبه نمائید.

گفتنی است که به تجربه دیده شده است که افرادی امتیاز 100 و بالاتر را کسب کرده اند اما به دلایلی نتوانسته اند در گرفتن اقامت موفق شوند و کسانی نیز با داشتن امتیاز کمتر از 100 توانسته اند مورد پذیرش سفارت قرار گیرند. اما این 100 امتیاز می تواند معیار خوبی برای اندازه گیری حداقل شانس برای پذیرش در سفارت باشد.

شما پس از مطالعه این راهنما، می توانید شناخت کاملی از شرایط خود در مواجهه با اخذ گرین کارت دانمارک داشته باشید.

 

 

 

سن

35 تا 40 سال : 10 امتیاز

زیر 34 سال: 15 امتیاز

 

تحصیلات

لیسانس : 30 امتیاز

لیسانس به همراه دوره ی یک ساله فوق لیسانس: 50 امتیاز

فوق لیسانس: 60 امتیاز

دکتری: 80 امتیاز

اگر دانشگاه شما از نظر رتبه بندی بین المللی زیر 100 باشد، 15 امتیاز به شما افزوده می شود

زیر 200: 10 امتیاز

زیر 400: 5 امتیاز

اگر رشته شما مرتبط با مشاغل لیست مثبت (Positive List) کشور دانمارک، یعنی مشاغلی که هم اکنون دانمارک نیازمند متخصص است، باشد، 10 امتیاز به شما اضافه می شود.

مشاغل موجود در این لیست به قرار زیرند:

Engineer

  • Building engineer
    Requirement: Professional Bachelor's degree
     
  • Electrical engineer
    Requirement: Professional Bachelor's degree
     
  • IT engineer
    Requirement: Professional Bachelor's degree
     
  • Chemical engineer
    Requirement: Professional Bachelor's degree
     
  • Engineer in food science and technology
    Requirement: Professional Bachelor's degree
     
  • Mechanical engineer
    Requirement: Professional Bachelor's degree
     
  • Production engineer
    Requirement: Professional Bachelor's degree

 

Doctor and dentist

  • Medical doctor
    Requirement: Master's degree + Danish authorisation
     
  • Medical consultant
    Requirement: Master's degree + Danish authorisation
     
  • Consultant doctor/chief physician
    Requirement: Master's degree + Danish authorisation
     
  • Hospital doctor
    Requirement: Master's degree + Danish authorisation
     
  • Dentist
    Requirement: Master's degree + Danish authorisation

Other academic work

  • Building architect
    Requirement: Master's degree 
     
  • Business controller
    Requirement: At least three years' education at university level or business school level
     
  • Geo technician
    Requirement: Bachelor's degree
     
  • Psychologist
    Requirement: Master's degree + Danish authorisation
     
  • Auditor
    Requirement: Master's degree
     
  • Financial controller
    Requirement: At least three years' education at university level or business school level

IT and telecommunication

  • IT architect
    Requirement: At least three years' IT education
      
  • IT consultant
    Requirement: At least three years' IT education
      
  • Programmer and systems developer
    Requirement: At least three years' IT education

Building and construction

  • Architectural technologist and construction manager
    Requirement: Professional Bachelor's degree

Educational, social and religious work

  • Pedagogue 
    Requirement: Professional Bachelor's degree
     
  • Social pedagogue
    Requirement: Professional Bachelor's degree
     
  • Supporting pedagogue
    Requirement: Professional Bachelor's degree

Health, healthcare and personal care

  • Anaesthetic nurse
    Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation 
     
  • Surgical nurse
    Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation
     
  • Optician
    Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation
     
  • Nurse
    Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

Teaching, supervision

  • Teacher at independent boarding school for lower secondary students
    Requirement: Professional Bachelor's degree
     
  • Primary and lower secondary school teacher
    Requirement: Professional Bachelor's degree + Danish authorisation

 

توجه داشته باشید، در صورتی که رشته شما جزو زمینه های فوق باشد، دیگر نیازی به کسب صد امتیاز گفته شده ندارید و راه برای گرفتن اقامت آسان تر خواهد بود. اما همچنان دانستن زبان انگلیسی و محدوده سنی بیست و پنج تا چهل سال مورد نظر خواهد بود.

 

مدرک زبانی(زبان انگلیسی)

آزمون  KET یا IELTS 3: 5 امتیاز

آزمون PET یا IELTS 3.5 – 4.5: 10 امتیاز

آزمون FCE یا IELTS 5 – 6: 15 امتیاز

آزمون TOEFL 72 یا IELTS 6.5: 20 امتیاز

توجه داشته باشید، که برای عزیزانی که پزشک هستند و قصد دارند در دانمارک به عنوان پزشک فعالیت کنند، دانستن زبان دانمارکی در حد مقدماتی و متوسط الزامی است.

 

سابقه کار

3 تا 5 سال سابقه در هر زمینه: 5 امتیاز

1 تا 2 سال در زمینه مشاغل موجود در لیست مثبت دانمارک: 10 امتیاز

3 تا 5 سال در زمینه مشاغل موجود در لیست مثبت دانمارک: 15 امتیاز

 

 

سابقه اقامت

1 سال تحصیل دانشگاهی در سوئد یا کشورهای عضو شنگن: 5 امتیاز

3  سال تحصیل دانشگاهی در سوئد یا کشورهای عضو شنگن: 10 امتیاز

ا سال اقامت و یا کار در سوئد یا کشورهای عضو شنگن: 5 امتیاز

2 سال اقامت و یا کار در سوئد یا کشورهای عضو شنگن: 10 امتیاز

اگر زبان دانمارکی را نیز به طور مقدماتی بتوانید صحبت کنید، 5 امتیاز به شما اضافه می گردد.

مطمئنا بسیاری از عزیزان امتیاز این بخش را نخواهند گرفت لذا می توان به امتیازات دیگر تکیه کرد.

 

 

2.   چگونه از سفارت وقت ملاقات بگیرید؟

آدرس سفارت دانمارک: تهران، الهيه، خيابان دكتر علي شريعتي، خيابان دشتي، شماره 28 كدپستي19148

 

ساعت كاري:

يكشنبه لغايت چهارشنبه: 9:00 الي 16:00 پنجشنبه 9:00 الی15

 

نام سفیر: آقای آندرس کریستین هوگارد

 

روزهای دوشنبه تا پنج شنبه 9 صبح تا 12 ظهر: برای مراجعه حضوری

سه شنبه و پنج شنبه 1.30 تا 3 بعدازظهر: برای تماس تلفنی

 

ابتدا با شماره تلفن 28155001 تماس می گیرید و تاریخ مصاحبه خود را تعیین می نمائید. سپس در روز مصاحبه با مدارک کامل مورد نیاز به سفارت می روید.

 

مدارک مورد نیاز برای روز مصاحبه:

عکس پرسنلی مخصوص پاسپورت ( 4 قطعه )

کپی کارت ملی و شناسنامه (فقط برای سفارت مورد نیاز است نیازی به ترجمه ندارد) - دوسری

کپی پاسپورت همه صفحات (حتی از جلد آن نیز کپی داشته باشید) دو سری

پاکت نامه و تمبر به همراه آدرس پستی منزل

فرم تکمیل شده ی درخواست اقامت تحت گرین کارت (این فرم به انضمام این راهنما برای شما ارسال شده است) این فرم باید با حروف بزرگ انگلیسی پر شود و امضای شما حتما باید با خودکار مشکی ثبت گردد.

تمامی مدارکی که قابلیت ارائه به سفارت دارند و شما از آنها برای کسب امتیاز استفاده کرده اید باید ترجمه شده و همراه شما باشند.

نظیر:

کپی رنگی رو و پشت (لیسانس فوق لیسانس دکتری)

اگر مدارک ترجمه شده اند باید کپی رنگی اصل مدارک نیز همراه باشند. نیازی به ارائه اصل مدارک به سفارت نمی باشد.

ترجمه رسمی ریز نمرات به همراه اصل آن

نامه به زبان انگلیسی از دانشگاه برای تایید اصل بودن مدارک شما

ترجمه تمامی مدارک کربوط به سابقه کاری

مدارک زبان

مدرک مربوط به گواهی بانکی که باید از بانک خود تهیه نمایید. در حساب بانکی شما، باید حدود 20 میلیون تومان موجود باشد و گواهی آن را از بانک خود بگیرید. اگر برای همسر و فرزند خود نیز می خواهید اقدام کنید، این مبلغ دو برابر خواهد شد.

 

 

 

 

3.   چه مدت طول می کشد تا سفارت برای مصاحبه و تحویل مدارک تماس بگیرد؟

پس از تماس با سفارت 3 تا 6 ماه دیگر به شما وقت ملاقات حضوری داده می شود.

 

 

4.   پس از مصاحبه چه مدت طول می کشد که سفارت به شما پاسخ دهد؟

پس از مصاحبه و تحویل مدارک، 3 تا 6 ماه بعد به شما پاسخ خواهند داد.

برای پیگیری روند پرونده خود در طول این مدت، به آدرس

https://www.nyidanmark.dk/en-us/minside/

مراجعه کرده و موقعیت پرونده خود را زیر نظر داشته باشد.

 

 

 

 

5.   چه مسائلی در هنگام مصاحبه مطرح می شود؟

در زمان ملاقات حضوری، مکالمات چندانی بین شما و متصدی برقرار نمی شود. شما در این جلسه مدارک خود را یک به یک تحویل می دهید و در صورتی که متصدی سوالی داشته باشد از شما خواهد پرسید و شما پاسخ می گوئید.

توجه داشته باشد در صورت برقراری مکالمه در مصاحبه کاملا صادق باشید و بدون استرس به سوالات پاسخ بگویید. سعی کنید به نکات مثبتی که در رزومه خود دارید اشاره کنید.

 

 

6.   چه اطلاعاتی را باید در مورد کشور دانمارک داشته باشید؟

موقعیت: شمال اروپا – منطقه اسکاندیناوی

پایتخت: کپنهاگ Copenhagen

دانمارک از تولیدکنندگان و صادر کنندگان بزرگ گوشت، کره، پنیر و تخم‌مرغ در جهان است.

زبان: زبان رسمی آن دانمارکی – زبان های انگلیسی و آلمانی نیز صحبت می شود.

واحد پول: کرون

 

 

7.   برای همسر و فرزند خود، چه زمانی باید اقدام کنم؟

ابتدا شما باید فرآیند اخذ اقامت را برای خودتان انجام دهید.

پس از اینکه پذیرش اقامت شما انجام شد، شما به صورت آنلاین، فرم FA8 را پر کرده و هزینه آن را از طریق اینترنت و کارت اعتباری خود پرداخت می کنید(این هزینه ها همانند هزینه های فرآیند خود شما است) و تقاضای اقامت برای همسر و فرزند خود را ارسال می کنید.

البته ممکن است گاهی به این صورت اقدام شود.

ابتدا شما اقامت خود را می گیرید. سپس به دانمارک رفته و ساکن می شوید. سپس به کمک آدرس محل و کدی که به شما داده می شود، به صورت آنلاین فرم FA8 را پر کرده و تقاضای اقامت همسر و فرزند خود را می کنید.

هر دوی این گزینه ها ممکن است. که نوع آن را سفارت تعیین می کند.

 

 

 

 

 

8.   هزینه های این فرآیند چقدر است و به کجا باید پرداخت شود؟

هزینه اولیه برای ارائه مدارک و بررسی آنها توسط سرویس مهاجرتی دانمارک، 250 دلار آمریکا می باشد.

هر گونه هزینه اضافی، 35 دلار آمریکا خواهد بود.

توجه داشته باشید که تمامی هزینه ها به صورت نقدی و مستقیما به سفارت پرداخت می شود و پرداخت پول به اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر ارتباطی به پروسه ی درخواست شما ندارد.

این هزینه ها به تومان به صورت زیر است:(این هزینه ها با توجه به تغییر نرخ ارز ممکن است اندکی متغیر باشد)

یک میلیون و پانصد هزار تومان = اداره مهاجرت

250 هزار تومان = به خود سفارت

150 هزار تومان = برای تایید مدارک

قبل از مراجعه به سفارت برای پرداخت هزینه ها، باید شماره پرونده خود را از طریق اینترنت دریافت کنید. ( یا همان Case Order ID)

به این آدرس رفته و پرونده خود را تشکیل دهید

www.nyidanmark.dk/en-us/coming_to_dk/fee.htm

 

هزینه بلیط هواپیما از تهران به کپنهاگ : 1 میلیون و پانصد هزار تومان

 

9.   آیا به جز مشاوره، نیازی به مراجعه به موسسات اعزام به دانمارک دارید؟

شما برای تعیین زمان مصاحبه، ارائه مدارک به سفارت، دریافت پاسخ و پیگیری فرآیند درخواست خود، حتما باید بطور مستقیم و شخصا اقدام نمائید. استفاده از هرگونه واسطه در این فرآیند اقدامی نالازم محسوب می شود و شما به راحتی می توانید شخصا این مراحل را طی کنید.

 

 

10.                     برای چه مدت اجازه اقامت دارید؟

شما پس از دریافت اقامت خود، 3 سال می توانید در دانمارک اقامت داشته باشید.

در صورتی که سال آخر اقامت، شما دارای شغل باشید(حداقل 10 ساعت در هفته)، می توانید دقیقا دو ماه قبل از پایان اقامت خود، آن را 1 سال دیگر تمدید کنید. و پس از آن 4 سال دیگر نیز می توانید اقامت خود را تمدید کنید.

پس از پایان اقامت چهار ساله، (که شما زبان دانمارکی را فراگرفته اید) قادر خواهید بود، اقامت دائم کشور دانمارک را کسب کنید.

 

پس از مطالعه این کتابچه، می توانید اطلاعات زیر را به آدرس

migratetodenmark@gmail.com

ارسال کنید و ازین پس می توانید سوالات خود را از من بپرسید...

۱.      نام و نام خانوادگی کامل

۲.      شماره تلفن همراه

۳.      حتما با همان آدرس ایمیلی که می خواهید توسط آن با مشاور در تماس باشید این اطلاعات را ارسال کنید.

۴.      تمامی مشخصات تحصیلی – زبانی – سنی – کاری خود را به تفصیل بنویسید.

۵.       امتیازی که توسط این کتابچه برای خود حساب کرده اید را بنویسید.

۶.      و نهایتا دلیل خود برای رفتن به دانمارک را بنویسید.

 

با تشکر و آرزوی موفقیت

 

نوشته شده توسط مشاور در 16:59 |  لینک ثابت   •